Nieuws

LADIES NIGHT'S


Een compleet avondje uit samen met je vriendinnen! Bij binnenkomst ontvangt iedereen een heerlijk welkomstdrankje, er zijn verschillende kraampjes en niet te vergeten de speciale voorpremiére van een van deze topfilms!

 

 

 Gek van Geluk | Woensdag 29 november

 In Gek van Geluk kruipt Plien van Bennekom in de rol van single moeder Lena. Ze schrijft liefdesliedjes, maar door een   gebrek aan romantiek komt er weinig meer uit haar pen. Dan verzint de zangeres en haar beste vriendin Valerie (Carly   Wijs) een oplossing: ze huurt een werkloze acteur in om Lena’s hoofd ter inspiratie op hol te brengen. Lena valt als een   blok voor de aantrekkelijke Hugo (Matteo van der Grijn) en het plan lijkt te slagen. Tot Lena's buik zo vol vlinders zit dat   een nieuwe hitsingle wel het laatste is waar ze aan denkt. In een wanhopige poging om Lena alsnog aan het schrijven te   krijgen, zet Valerie hun jarenlange vriendschap op het spel laat de waarheid uitkomen.

  

 Aanvang: vanaf 19:15 uur

 Start film: 20:15 uur

 Tickets: € 12,00 p.p. 

 

 Klik hier om je tickets te reserveren 

  

 

 

 

 

 Huisvrouwen Bestaan Niet | Woensdag 20 december

 In de komedie Huisvrouwen Bestaan Niet worden twee zussen en hun moeder gedwongen om hun verschillen aan de kant   te schuiven en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren. Gijsje is een jonge, ambitieuze   controlfreak  die  niks liever wil dan zwanger worden én carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt. Haar oudere   zus Marjolein is  getrouwd, heeft drie kinderen en is net haar baan als journalist kwijt. Haar nieuwe ambitie:   schoolpleinmoeder worden. 

 

 Aanvang: vanaf 19:15 uur

 Start film: 20:15 uur

 Tickets: € 12,00 p.p. 

 Klik hier om je tickets te reserveren 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Fifty Shades Freed | Woensdag 7 februari en donderdag 8 februari

 Meer info volgt.... 

 

 Aanvang: vanaf 19:30 uur

 Start film: 20:15 uur

 Tickets: € 12,00 p.p. 

 Klik hier om je tickets te reserveren