FAQ

Kan ik mijn kaarten ook al eerder afhalen?

Ja, dat kan. De kaarten kunnen gedurende de normale kassa openingstijden worden afgehaald bij de bioscoop. In veel gevallen is dit zelfs aan te bevelen, je staat dan niet gezamenlijk in de rij met alle andere gasten die gereserveerde kaarten komen afhalen.


Waarom kan ik pas vanaf maandag reserveren voor een film die op donderdag gaat draaien?
Het filmoverzicht is gelinked aan de programmering in de bioscoop. Omdat het programma elke week wordt aangepast aan de wensen van de bezoeker is het pas op maandagmiddag beschikbaar voor de komende filmweek. Een filmweek loopt in Nederland altijd van donderdag tot en met woensdag.

Tot wanneer kan ik mijn gereserveerde tickets ophalen?
Gereserveerde tickets dienen uiterlijk een half uur voor aanvang van de films te worden opgehaald. Wanneer de zaal vol is, kan het zijn dat niet op tijd opgehaalde tickets worden weggegeven, aangezien de kans bestaat dat deze reserveringen niet worden opgehaald. Dit betekent dat er veel stoelen leeg blijven in de zaal en anderen teleurgesteld worden met het bericht dat de zaal is uitverkocht, terwijl achteraf blijkt dat ze wel naar de film hadden gekund.

 

Kan ik een gemaakte aankoop annuleren of wijzigen?
Een gemaakte aankoop kun je wijzigen tot uiterlijk 2 uur vóór aanvang van de desbetreffende voorstelling. Dit kan alleen fysiek aan de kassa van de bioscoop waar de voorstelling zou plaatsvinden. Indien de tickets al zijn afgehaald, moet de scheurstrook nog bevestigd zijn aan het originele ticket. Je krijgt geen geld terug, maar je kunt de tickets die eerder zijn aangekocht direct omruilen voor tickets van een andere voorstelling of aanspraak maken op een vrijkaart. Tickets voor voorstellingen die al hebben plaatsgevonden, kunnen niet gewijzigd of omgeruild worden voor nieuwe tickets. Ook is het niet mogelijk om geld retour te krijgen.

 

Welke bonnen kan ik inwisselen?

Wij accepteren de volgende bonnen:

Nationale Bioscoopbon

MADIWODO-Bon

Bioscoopcadeau / Bioscoopcadeau Compleet

Bioscoopcadeau card

 

Let op: Niet alle cadeaubonnen/vrijkaarten/spaaracties zijn in te wisselen tijdens speciale premières, evenementen en/of acties.

 

Kan ik online ook een bon of vrijkaart inwisselen?

Nee dit is online niet mogelijk. Kortingsbonnen of vrijkaarten kunt u inwisselen bij de ticketbalie.

 

Hoeveel weken zal een film draaien?

Hoe lang een film draait in onze zalen is afhankelijk van het succes van de film in kwestie en de nieuwe releases van films. Het is dus niet mogelijk om op voorhand precies te bepalen hoeveel weken een film zal draaien. Je kunt er wel van uitgaan dat de 'grotere' films in ieder geval verschillende weken te zien zijn

Gaat een film ook nog draaien in INDUSTRY? De film is al in première in Nederland.

Helaas kunnen we niet in alle films draaien. Er zal een keuze gemaakt moeten worden, onder andere afgezet tegen het aantal beschikbare zalen, bezoekersaantallen en verwachtingen omtrent de filmtitel. Om op de hoogte te blijven of de film in de speelweek alsnog gaat draaien kun je iedere maandag op de site kijken.