Abonnementen

Ga vanaf vandaag voordeliger naar de film met een van onze INDUSTRY abonnementen!

Profiteer met een van onze speciale abonnementen van extra voordeel! We stellen aan je voor:

 

De INDUSTRY Matinée kaart:
Met de INDUSTRY Matinée kaart kun je met het hele gezin voor maar €5,00 p.p. naar een Nederlands-talige kinderfilm! Super voordelig dus om bijvoorbeeld samen met je ouders, opa en oma, broers en zussen, vriendjes en vriendinnetjes naar de film te gaan.

 

De voordelen van de INDUSTRY Matinée kaart:

De kaarthouder betaalt slechts €5,00 voor een ticket voor een Nederlands-talige kinderfilm. (ex. 3D en lange films toeslagen).
Max 5 personen (inlcusief kaarthouder) mogen voor dezelfde prijs p.p een Nederlands-talige kinderfilm bijwonen.


Een INDUSTRY Matinée kaart is ook in het weekend en in de vakanties geldig!


Je hebt de keuze uit twee Matinée kaarten. Een kaart van €10,00, die is een half jaar geldig. Of een kaart van €17,50, deze is een heel jaar geldig. De kaarthouder dient zelf de kaarten te kopen, indien nodig vragen wij de kaarthouder om zich te legitimeren. Voor de lange films en de 3D films geldt de reguliere toeslag (te vinden op de website). Meer info over de INDUSTRY Matinée kaarten vind je bij onze balie.

 

De INDUSTRY MADIWODO kaart:

Met een INDUSTRY MaDiWoDo kaart kun je al voor €6,00 naar de film! Een MaDiWoDo-bioscoopkaart kan alleen worden ingeleverd op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. In de kerstvakantie is de MaDiWoDo-bioscoopkaart niet geldig. Voor 3D- en lange- voorstellingen geldt een toeslag. De kaart is niet te gebruiken i.c.m. andere acties en arrangementen. Een MaDiWoDo-bioscoopkaart is geldig voor alle films en op de bon staat een uiterste geldigheidsdatum vermeld. Is deze datum verstreken, dan accepteert INDUSTRY deze kaart niet meer.

 

Een kaart van €10,00, die is een half jaar geldig. Of een kaart van €17,50, deze is een heel jaar geldig.
Meer info over de INDUSTRY MaDiWoDo kaarten vind je bij onze balie.