André Rieu Maastricht Concert 2019 - Shall We Dance?

André Rieu’s concerten in zijn geboortestad Maastricht trekken jaarlijks tienduizenden fans vanuit alle delen van de wereld. Het eeuwenoude stadsplein is het spectaculaire decor voor zijn onvergetelijke concerten waarbij jong en oud verrast worden met humor, plezier, emotie en natuurlijk prachtige muziek.

 

Dit jaar nodigt André Rieu u uit om uw dansschoenen aan te trekken voor zijn spectaculaire 2019 Maastricht concert - ‘Shall we dance?’.

 

Wals mee met André Rieu! De majestueuze wals is tijdens zijn carriere altijd een grote inspiratie voor André geweest, de driekwartsmaat van de wals is zelfs in veel opzichten het ritme van zijn leven geworden. Daarom brengt de maestro dit jaar de wals tot leven tijdens een onvergetelijke avond vol muziek en dans.

 

Dit is een feest dat u zeker niet wilt missen! Bereid u voor omver geblazen te worden door deze magische ervaring van muziek en dans. Beleef het op het witte doek bij u in de buurt. André Rieu zorgt samen met zijn Johann Strauss Orkest, wereldklasse sopranen, The Platin Tenors en vele speciale gasten voor een magische bioscoopervaring.

 

Geniet van dit spectaculaire concert, kijk mee achter de schermen, wordt verrast met een exclusief interview met André en vele speciale verrassingen.

 

Shall we dance?

________


Mis dit unieke concert op het witte doek niet en boek nu uw tickets.

De onvergetelijke filmervaring van André Rieu’s 2019 Maastricht concert ‘Shall we dance?’ is SLECHTS TWEE DAGEN te zien op zaterdag 27 juli en zondag 28 juli.

 

zaterdag 27 juli 2019 - 19.00 uur

zondag 28 juli 2019 - 15:00 uur

 

LengteOngeveer 145 minuten (incl. pauze)

Tickets: € 15,00 p.p.*

 

*Niet geldig i.c.m. vrijkaarten of kortingskaarten m.u.v. nationale bioscoopbon en INDUSTRY kadobon